december 2013

Blir aningen trist att göra december då det mer blir som en upprepning av det som varit än en tillbakablick. Anyhow, en årssammanfattning är en årssammanfattning och såhär har mitt december sett ut; (oh juste, skickar ett gott nytt år och en massa kramar o pussar till alla som kikar in här nu medan jag kmr ihåg)
Jag, Virre, Hannes och Johan hade en liten förfest med gitarrer och sånt nice. Sedan drog vi ut och träffade en massa hemvändare & dansade.
Jag fick gå på firmafest på havsbadet.
Söndagsstrosade på stan, köpte dom sista julklapparna, hade lilla julafton och fick veta att jag ska börja plugga nu i januari igen, kul att se hur det blir den här gången.
Ännu en lilla julafton. Denna gång hos Julia med pizza, vin och presentlekar.
Jag jobbade från julaftonsmorgon till klockan 4 och åkte sedan till ett kusinfyllt hus. Det är någonting särskilt med att fira jul tillsammans med barn som fortfarande tror på alternativt är svinrädda för tomten.
Pussade min babe hejdå också plötsligt blev jag ensam i 26 löjliga dagar då han bestämde sig för att åka till andra sidan jorden.
Drack lite mer vin och hade ännu en lyckad utgång, jobbade lite mer och hade återsamling med vårt Alanyagäng. Kan konstatera att 2013 har varit ett sjukt givande och känslofyllt år, har lärt känna så mycket bra människor, skrattat så mycket, gråtit så mycket, saknat så mycket och haft så svinroligt stundtals. Samtidigt så tror jag att det finns så mycket mer roligheter och nya upptåg att hämta i 2014. Schlutt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: