februari 2013

Projektarbetet drog igång ordentligt i skolan där jag och Matilda kom överens om att göra en liten bok om kärlek som är rätt bekant vid det här laget. Vi åkte runt på studiebesök, satt hemma hos varandra på söndagskvällar, satt vid varsin dator i datasalen på skolan och skrev, justerade, gav feedback på varandras texter och spånade på nya teman och saker att skriva om.
Vi festade vidare. Här med en sjukt lyckad förfest hos Julia med följande utgång. Vackra vänner har man ju också, ojoj.
Min äldsta kusin från Stockholm kom på besök och jag och lillasyster hade en heldag tillsammans med henne. Världens finaste och klokaste lilla tjej.<3<3
Sprang runt och fotade min lilla sötgumma.
Jag skrev mycket om fina mornar, om lycka som smiter in genom dörrar som man inte visste att man lämnat på glänt och kände att jag äntligen kommit över den där känslan av att inte orka släppa in någon på nytt. Umgicks mycket med han som skulle komma att bli min pöjk fast som inte riktigt var det vid det här laget. Var tokförälskad, lyssnade på podcasts, skrev en massa, firade johans nittonårsdag med lokalfest och hade redan då en allmän och eskalerande studentångest. Jepp, snart går vi vidare till mars. Puss så länge!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: