januari 2013

TJENARE TJENARE TJENARE TJENARE bloggylogg. Hur står det till i stugan??? med mig är det mkt fint och har idag mest lallat runt och varvat mellan att ta gudomliga powernaps och tryckt munnen full med lussebullar. Tänkte skippa small talk och gå rakt på sak om vad detta inlägg ska handla om, 2013 börjar ju sakta men säkert närma sig sitt slut och det innebär att det återigen är dags för en årsresumé. Tänkte dela upp detta i 12 delar och vi börjar väl med januari i vanlig ordning;
Jag trillade hårdare och hårdare in i bland annat dessa två personers sällskap, vi firade in ett magiskt nyår tillsammans med alla våra bästa vänner, jag somnade klockan 6 på morgonen med fjärilar i magen på nyårsnatten och så många nätter efter det, skrev förvirrade inlägg på bloggen om hur "det alltid kommer att vara du och alltid kommer vara jag, men aldrig vi" och bokade studentresor med världens skönaste och bästa gäng.
Jag och Elin. På en av alla små fester vi hade den där vintern. Här satt vi hemma hos mig, i mitt kök och jag minns att det satt en kille mittemot mig vid bordet som jag inte kunde sluta smygtitta på. Simon. Vid det laget hade vi pratat oss igenom cirka: varenda natt.
Jag hängde mycket med mina boys, vi käkade mest räkmackor med guacamole, planerade födelsedagsfester och skrattade skallarna av oss.
Vi spontanåkte till Blåsmark där det vankades grillning och mys.
Jag såg ut såhär. Vi hade ännu fler middagar, mysfester, spritfester och filmkvällar. En sån bra period, en sån jäkla kickass fas i livet. Snart ska vi kika på februari. Stay tuned!
» Johan

Ahhh so gespannend eller nå :P

Svar: Hehe, ja es ist ganz spaß :P
Sanna Gustafsson

2013-12-04 // 17:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: