september 2013

Det blev höst och jag inser att septembermappen bara innehåller sexton bilder från år tvåtusentretton. Vi ska se vad jag lyckas skrapa ihop utav detta;
Jag flyttade till Umeå och jag flyttade hem. Hann på den korta tiden som Umeåbo cykla cirka fyrahundrasextioåtta mil, gå vilse i spöregn och få dom mest groteska skavsår jag fått i hela mitt liv, äntligen komma hem genomblöt och trött till en ännu tröttare Elin som satt utelåst i vårt trapphus och som fick börja med att plåstra om mina sargade stackars fötter och trösta mig när jag grät och tyckte synd om mig själv. Haha. Sedan hann jag ju träffa en drös sköna människor som kom att bli mina klasskompisar för ett litet ögonblick, tillsammans blev vi nollade, gick på temafester, spelade vinbrännboll, lekte lekar och pluggade.
Bland annat den här tjejen hade jag i min klass och nollegrupp. Finaste Evelina.
Var helt ensam för första gången i hela mitt liv under några dagar då Elin åkte hem. Promenerade mest runt, pratade i telefon eller åt pizza med Johan. Flyttade runt våra väskor och saker till förbannelse, virrade runt, kände mig ledsen, kände mig glad, velade och ungefär mittemellan allt detta så bestämde jag mig för att flytta hem igen. Ett beslut som jag inte ångrat för en sekund, såhär i efterhand.
Jag började jobba på nytt, hade en sista övernattning på stugan innan vi gjorde den klar för vintern, köpte mig ett gymkort och började träna igen. Mhm, ungefär så var det ja.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: