En helg i Umeå

Dags för uppdatering: Tidigt i fredags packade jag tillsammans med delar av familjen Eriksson ihop mig i en bil & körde ner till Umeå där vi skulle hjälpa Simons syster Sara flytta (men mitt huvudsyfte att följa var väl egentligen att träffa Sophie & mysa runt på stan)
(null)
Haha, blir så full i skratt när jag ser denna bild. Våran lilla knubbas ihoptryckt i denna virkade lilla sak som är perfekt nu när det är lite varmare igen att dra på när vi åker bil. Han ser ut som en larv i en puppa. 
(null)
Väl framme i Umeå skyndade jag bara att lämna av lite grejer på hotellet vi skulle bo på för att springa ner till Rost där denna beauty väntade. Vi har inte setts sedan nyår vilket känns så sjukt. Så fint att ses igen. Vi surrade ikapp, åt sallad, hann sedan med en liten fika & shopping innan hon åkte iväg på några timmars jobb medan jag och Lucas strosade vidare. 
Cirka allt gott på en tallrik :)
(null)
Några timmar senare möttes vi alla upp igen på Angelini. Jag drack bubbel & mådde väl (& Lucas blev högklassigt underhållen av sin farfar hela kvällen, haha!) 
Åt denna goda pasta med musslor till varmrätt. Mhm-mm.
(null)
Sedan gick vi tillbaka till vårt hotell. Låg i en hög i sängen & tittade på reprisen av Gokväll där Sophie var hårmodell. Alla var på så skrattigt & bra humör. Sedan fick Simon lägga sig med Lucas medan mama herself & Sophie drog ner till hotellbaren och drack öl & pratade vidare. Känner mig IRRI på Umeå som snärjde till sig denna tjej & vi bara ska få träffas såhär sporradiskt :( 
 
Jaja. Det blev sedan lördag & ett långt IKEA-besök som resulterade i att vi ska ägna hela denna vecka till att skruva ihop diverse vitrinskåp & garderober. Sedan sov jag & Lucas som två riktiga grisar i baksätet hela vägen hem. Det var det hela. Hej för den här gången!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: