Förra veckan

Förra veckan var även det en väldigt bra sådan. Har på riktigt kunnat inviga våran altan i det fina vädret som bjöds på. Det har varit en av målbilderna sen vi flyttade till hus, att kunna ha Lucas sovandes i vagnen ute och att jag sitter bredvid i solen & läser. Haha! 
(null)
En av dagarna hälsade vi på Elin (och hundarna såklart!) Vi promenerade, drack kaffe och surrade om allt som livet har att erbjuda. Så mysigt!
(null)
Såhär ser Lucas ut på skallen varje morgon när han vaknar. Som en stor härva med dreads där bak. Väldigt gulligt. 
(null)
& på golvet spenderar vi även enormt mycket tid när vi bara är hemma. Nu har han börjat krypa för fullt så det är inga lugna stunder längre kan jag ju meddela. 
(null)
Bästa stunden på dagen: när pappa kommer hem från jobbet <3 
(null)
I fredags gick vi alla 3 till badhuset & badade. Lucas var lyrisk. Så roligt att se honom sprattla och plaska runt. Sedan köpte vi pizza & båda föräldrarna somnade 21.15 i soffan (det ljuva småbarnslivet, osv!)
(null)
I lördags umgicks vi ett gäng hos Pontus & Michelle. Senare på kvällen vankades det syskonkväll hos Ida. Där drack vi öl, pratade gamla minnen, framtid & sjöng. Hade ont i magen när jag la mig på kvällen av allt skratt. Så roligt att umgås med sina syskon på det här sättet <3
(null)
Gulligt gäng!
(null)
På söndagen fick jag sovmorgon & några timmar senare kom Sophie, Louise & Amanda hit med en massa gott fika och vi pratade oss genom några timmar. 

& nu är det redan en ny vecka. Idag myser vi hemma, Elina kommer hit i eftermiddag efter jobbet & i övrigt har vi BCV-besök & lunch inbokat imorgon. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: