Hej några månader senare

Hej på er! Jag saknar att blogga. Känns som att jag alltid inleder mina inlägg med att skriva så? Ändå är jag så dålig på att prioritera denna lilla nätdagbok trots att jag tycker det är så in i röva roligt att gå tillbaka & läsa vad som hänt här under alla år jag sporradiskt har svamlat på här inne. Sorterade bland mina bilder häromdagen - har tidigare varit väldigt noggrann med att sortera allt med månad & år, men 2018's sista bilder blev en riktigt rörig liten blandning. Tiden flyter ihop på ett sätt den inte gjort förut kan man väl säga.
 
I ALLA FALL: kom över den här bilden och blev lite smått nostalgisk. Finns inte så många bilder på mig och min lilla, stora kärlek. Här hade jag hur som helst blivit mamma för tre dagar sedan, smått omtumlad & sprängfylld av alla nya känslor. Med milt ansiktsuttryck. (Haha!)

JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR i den där lilla rumpnissen. Att beskriva känns fånigt. Jag har sett och hört så många prata om känslorna kring sina barn, men det är så sjukt!!! & snart blir han ett halvår utan att vi hann blinka - vad i helvete liksom? 
 
Ja ja ja: tänkte inte surra om det egentligen. Vi har haft en fin helg ihop, varit bortbjudna på middag & målat o pysslat på här hemma. Sakta men säkert börjar huset bli allt mer hemtrevligt & mysigt.Tänkte knåpa ihop lite före och efter-bilder så småninom. Hej så länge! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar: